ОСТАННІ НОВИНИ

Рекордна кількість БПЛА атакувала 15 областей Росії

Андрій Котенський

|

Росіяни відзвітували, що в ніч на 1 вересня їхні області атакували 158 БпЛА літакового типу і як завше на болотах сказали, що всі цілі було збито, водночас у місцевих пабліках поширюють відео пожеж у багатьох областях, пише Українська правда.

Над територією Курської області в нічний час було «знищено і перехоплено» 46 БпЛА, над територією Брянської області 34, над територією Воронезької області – 28, над територією Бєлгородської області – 14, вісім – над територією Рязанської області, два – над Москвою, сім – над Московською областю, п’ять – над територією Калузької області, чотири – над територією Липецької області, три – над територією Тульської області.

Ще по два БпЛА нібито збили над територіями Тамбовської та Смоленської областей, по одному – над територіями Орловської, Тверської та Іванівської областей.

Вночі 1 вересня під час масованої атаки безпілотників на російські області були атаковані дві ДРЕС у Московській і Тверській областях, а також московський НПЗ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *