ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти розбомбили Харківський палац спорту

Андрій Котенський

|

Палац спорту у Харкові – одна з трьох локацій, по якій вдарили російські війська 1 вересня під час масованої атаки на місто. В результаті влучання ракет спортивний комплекс було зруйновано, повідомляє пресслужба НОК України.

За попередньою інформацією окупанти завдали 4 удари по Харківському Палацу спорту.

«Вчергове нагадуємо, що #RussiaIsATerroristState, а позиція України залишається непохитною. Допоки російські війська за підтримки білоруського уряду продовжують здійснювати акти геноциду проти українського народу, російським і білоруським спортсменам має бути заборонено брати участь у будь-яких міжнародних змаганнях у будь-якому статусі», – йдеться у повідомленні.

За словами голови Харківської облдержадміністрації Олега Синєгубова, цього дня у Харкові було атаковано три локації масового скумчення людей.

Лише по спорткомплексу було зафіксовано щонайменше шість прильотів, але частина ракет влучила у землю.

Станом на 15.30 год у Харкові було відомо про 41 постраждалу людину, серед них – п’ятеро дітей.

Як відомо, харківський палац спорту до вторгнення рашистів приймав змагання з волейболу, міні-футболу, гандболу, боксу, художньої гімнастики та інших ігрових видів спорту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *