ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Харкові: є жертви

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 30 серпня, російські окупанти атакували житловий 12-поверховий будинок в Індустріальному районі Харкова, внаслідок чого є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

В Індустріальному районі російський КАБ влучив у підʼїзд 12-поверхового будинку. Наразі там пожежа та часткове руйнування.

За попередніми даними, відомо про чотирьох загиблих, серед них – 14-річна дівчинка. Ще 28 людей поранено.

«У Немишлянському районі окупанти вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще мінімум троє людей у цьому районі поранені», – зазначив очільник Харкова Ігор Терехов.

Також Синєгубов додав, що один з ударів пошкодив освітню установу у Харкові.

Президент Володимир Зеленський сказав, що цей російський удар по Харкову – «просто по людях, по звичайних будинках».

«Цей удар – російської керованої авіабомби. Удар, якого не було б, якби в наших Сил оборони була здатність знищувати російську військову авіацію там, де вона базується. Нам потрібні сильні рішення партнерів, щоб зупинити цей терор. Це абсолютно справедлива потреба. І немає жодної раціональної причини обмежувати Україну в захисті. Нам потрібні далекобійні можливості. Нам потрібне виконання домовленостей щодо ППО для України. Це порятунок життів», – наголосив глава держави.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *