ОСТАННІ НОВИНИ

ППО збила 60 «Шахедів» та дві ракети 

Наталія Жолинська

|

У ніч на четвер, 29 серпня в результаті протиповітряного бою над територією України збили дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 60 ударних безпілотників. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук. 

Загалом росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69, двома ракетами, тип яких наразі встановлюється, та 74 ударними БпЛА типу «Shahed-131/136».  

У межах Харківської, Черкаської, Кіровоградської, Київської, Полтавської, Дніпропетровської, Херсонської, Сумської та Донецької областей Силам ППО вдалось збити дві ракети Х-59/69 та 60 безпілотників. Ще 14 ударних БпЛА локаційно втрачені (упали) на території України. 

Окупанти випускали ракети із повітряного простору Курської та Бєлгородської областей (РФ), «Шахеди» – із районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ та Єйськ (РФ). 

До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні війська, РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *