ОСТАННІ НОВИНИ

Покровський напрямок, Курська операція і далекобійна зброя – Зеленський провів наради

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський провів 29 серпня дві наради щодо подій на фронті, де обговорили забезпечення, операцію на Курщині та подякував розробникам і виробникам української далекобійної зброї. Про це глава держави повідомив у соцмережах.

«Дві важливі наради. Перша – Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич щодо фронту. Детально по кожному напрямку. Найбільше уваги – Покровськ і Торецьк. Забезпечення наших бригад і конкретні оборонні дії. Дякую всім підрозділам, які справді стійко б’ються на позиціях. Окремо обговорили операцію в Курській області. Завдання операції реалізовуються», – розповів Володимир Зеленський.

Друга нарада, за його словами, – з Головкомом Сирським, головою СБУ Малюком, керівником ГУРу Будановим та Мінстратегпрому – Камишіним.

«Всі деталі наради закриті. Єдине, що варто зазначити, – це вдячність усім нашим розробникам і виробникам далекобійної зброї. Нарощуємо українську далекобійну силу», – зазначив Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *