ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили авто з фальшивими 54 тис. доларів

Маркіян Рой

|

Детективи БЕБ у Львівській області виявили автомобіль з підробленими 54 тис. доларів США. Автомобіль був припаркований на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

«Під час проведення огляду легкового авто детективи БЕБ виявили та вилучили документи (свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки). Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки. Детективи Бюро вилучили банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисячі», –  йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України. Детективи досліджують обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Призначено низку судових експертиз.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *