ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрпошта» презентувала марку, присвячену пам’яті захисників

Маркіян Рой

|

Незадовго до Дня пам’яті захисників України «Укрпошта» презентувала благодійну марку з назвою «Хвилина мовчання». Про це повідомили в «Укрпошті».

Попереду розмістили роботу під назвою «Марсове поле. Львів» 2023 року, а на зворотній стороні – «Меморіал на Майдані незалежності. Київ» 2024-го.

«Незалежність – це клятва ніколи не забути полеглих героїв. Цей випуск вкотре нагадуватиме нам зупинитися й схилити голову в памʼять про тих, хто бачив «і жах, і кров, і смерть, і відчай», хто боровся й поліг за нашу землю», – повідомили в «Укрпошті».

Благодійну марку випустили тиражем 350 тисяч одиниць. Очікується, що «Хвилину мовчання» введуть в обіг 29 серпня – у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Поки українці можуть зробити передзамовлення марки на сайті, а від 29 серпня – у відділеннях та філателістичних крамницях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook / Igor Smelyansky

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *