ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові рятували пацієнта, в якого зупинилося серце у стоматолога

Андрій Котенський

|

У суботу, 24 серпня, медики швидкої врятували 45-річного пацієнта, в якого зупинилося серце під час операції в ротовій порожнині. Про це повідомили у Львівському обласному центрі Екстреної медичної допомоги та Медицини катастроф.

За даними відомства, 24 серпня команда 112 бригади, ПС №1 станції ЕМД «Львів» у складі лікаря Галини Гук, фельдшера Богдана Левченко та водія Ігоря Агафонова, стабілізували пацієнта в якого зупинилося серце після хірургічного втручання у ротову порожнину.

«Пацієнт 45 років, діагноз: Раптова зупинка кровообігу, що закінчилася спонтанним відновленням кровообігу. Стан після хірургічного втручання в ротовій порожнині.

Асистолія, інтубація, ШВЛ, постреанімаційна хвороба. Госпіталізація в лікарню св. Пантелеймона 1 ТМО», – йдеться у повідомленні.

Загалом, у День Незалежності України медичними командами Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф було здійснено три успішні реанімації, які закінчилися госпіталізацією пацієнтів в медичні заклади. Окрім Львова, ще два випадки із госпіталізацією людей зі зупинкою серця сталися у Дрогобичі.

Як уточнили LVIV.MEDIA, у 45-річного пацієнта раптово зупинилося серце в одній із стоматологічних клінік Львова, після введення йому анестезії для знечулення ротової порожнини.

Фото: Bagita

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *