ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли Херсон, четверо поранених

Маркіян Рой

|

У понеділок, 26 серпня, російські загарбники обстріляли Дніпровський район Херсона, чотири людини поранені. Про це повідомив очільник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Близько 13.00 армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Дніпровський район Херсона. Внаслідок цієї ворожої атаки мінно-вибухову травму та осколкові поранення дістав чоловік 1963 р.н.», – йдеться в повідомленні.

Мрочко додав, що до лікарні доправили ще одну постраждалу внаслідок обстрілу Дніпровського району – 64-річну жінку із вибуховою травмою та осколковим пораненням спини.

Як згодом повідомила Херсонська ОВА, кількість постраждалих зросла до чотирьох.

«Стало відомо про ще двох постраждалих через російські обстріли Дніпровського району Херсона», – йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що до лікарні доправили 46-річну жінку, в якої діагностували вибухову травму та контузію. Ще одній потерпілій, 62-річній херсонці, яка дістала вибухову травму і струс головного мозку, медичну допомогу надали на місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *