ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина встановила рекорд, передавши найбільше дронів у ЗСУ

Наталя Дуляба

|

Львівська область передала у військо вже десятитисячний дрон і таким чином встановила рекорд України. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

Так, Львівщина стала тією областю України, яка передала у ЗСУ найбільше безпілотників у межах одного проєкту – 10 тисяч дронів.

Чергову партію з 323 безпілотників, серед яких – десятитисячний, Львівщина передала бійцям батальйону «Ахіллес» 92 бригади імені кошового отамана Івана Сірка, батальйону «Рарог» 24 бригади імені короля Данила, 77 бригаді ДШВ, 420 окремого стрілецького батальйону, Інтернаціонального легіону та Львівського прикордонного загону.

Рекорд зафіксувала керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

«Зібрали 10 тисяч дронів – зберемо й 100 тисяч! Продовжуємо до перемоги», – поставив таку амбітну мету Максим Козицький.

Зазначимо, що йдеться про проєкт «Пташки перемоги», у межах якої Львівщина передає в армію дрони. Він об’єднує представників влади, військових, громад та бізнесу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *