ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли два райони Харківщини. Є загиблі та поранені 

Наталія Жолинська

|

У ніч на п’ятницю, 23 серпня окупанти завдали удару по Ізюмському та Куп’янському районах. В результаті обстрілів загинуло подружжя, ще двоє людей поранені. Про це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора. 

За даними слідства, війська РФ завдали авіаційний удар по селі Богуславка Ізюмського району. З-під завалів житлового будинку рятувальники дістали тіла загиблих 61-річного чоловіка та його 59-річної дружини. Також отримала поранення жінка 78 років. Пошкоджено та зруйновано приватні домоволодіння, господарчі споруди. Попередньо, ворог застосував ФАБ-500 з УМПК. 

Водночас окупанти здійснили авіаудар по селі Колісниківка Купʼянського району. Там зафіксували влучання у дачний кооператив. В результаті чого 46-річний чоловік отримав вибухове поранення.  

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *