ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Карпати» обіграли «Чорноморець» та пройшли в 1/8 Кубка України

Маркіян Рой

|

У середу, 21 серпня, у Львові, на стадіоні «Україна» відбувся матч третього попереднього етапу Кубка України з футболу, в якому львівські «Карпати» приймали одеський «Чорноморець». Поєдинок закінчився перемогою львівської команди із рахунком 3:0. Про це повідомляє Суспільне.

На 21 хвилині матчу капітан одеситів Олександр Васильєв неподалік власного карного майданчика порушив правила проти півзахисника «Карпат» Артура Шаха. Головний арбітр матчу Назарій Дьордь показав Васильєву жовту картку.

На 34 хвилині півзахисник «Карпат» Олег Очеретько точним ударом з меж карного майданчика в нижній кут воріт відкрив рахунок – 1:0. Гольову передачу Очеретьку віддав Орест Кузик.

Перед свистком на перерву, на 43 хвилині «Карпати» подвоїли рахунок – точного удару з лінії воротарського майданчика завдав Кузик, таким чином оформивши крім результативної передачі ще й забитий м’яч. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь львівської команди.

На 75 хвилині львів’яни довели рахунок до розгромного. Капітан «Карпат» Амбросій Чачуа, обігравши у штрафному майданчику трьох опонентів, влучно пробив повз голкіпера «Чорноморця» Яна Вічного – 3:0. Із таким рахунком поєдинок і завершився.

Свого суперника в межах 1/8 фіналу Кубка України «Карпати» дізнаються після проведення жеребкування. Базовий день поєдинків – 30 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *