ОСТАННІ НОВИНИ

Сили оборони відбили 24 ворожі атаки на Покровському напрямку, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти продовжують свої штурми. Від початку доби на фронті вже відбулося 78 бойових зіткнень. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 16:00 понеділка, 19 серпня.

Від цинічних авіаударів із повітряного простору РФ потерпають прикордоння Сумщини. Від бомбардувань сьогодні постраждали райони населених пунктів Хотінь та Обухівка. До того ж росіяни завдали авіаудару НАРами по Порозку.

Також під бомбардування ворожої авіації потрапили Липці на Харківщині. Також на Харківському напрямку окупанти здійснили чотири безуспішних атаки поблизу Липців і Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулося вісім боєзіткнень. Ворог наступав у бік Торського, Глушківки, Макіївки, Стельмахівки та Кругляківки. Наразі половина атак продовжується. Також окупанти двічі вдарили КАБами у район Куп’янська-Вузлового.

На Лиманському напрямку загарбницька армія дев’ять разів штурмувала позиції наших захисників. Найбільш активно ворог діяв з боку Площанки.

На Сіверському напрямку впродовж дня відбулося шість боєзіткнень. Агресор наступав поблизу Верхньокам’янського, Спірного та Івано-Дар’ївки. Наразі ще точаться три бої.

На Краматорському напрямку противник здійснив два штурми неподалік Іванівського та Андріївки. Біля останньої боєзіткнення продовжується.

На Торецькому напрямку окупанти збільшили кількість атак до дев’яти: атакували біля Нью-Йорка, Торецька, Залізного та Неліпівки. Сім боїв завершено, ще два поки тривають.

Крім того, загарбники завдали шість авіаударів, скинувши дев’ять КАБів по Щербинівці, Неліпівці та Торецьку.

На Покровському напрямку росіяни здійснили атаки у районах населених пунктів Воздвиженка, Новогродівка, Зелене Поле, Калинове, Миколаївка, Птиче, Михайлівка, Камишівка та Миролюбівка. Сили оборони стримують натиск військ РФ та відбили 24 атаки, п’ять боєзіткнень продовжуються.

Втрати противника на цьому напрямку уточнюються. Також ворог завдав три авіаудари некерованими авіаракетами по Олександрополю.

На Курахівському напрямку рашисти п’ять разів безуспішно атакували поблизу Невельського та Костянтинівки.

На Времівському напрямку противник задіював для ударів авіацію – тричі вдарив НАРами у район населеного пункту Макарівка. Окрім того, провів три штурмових дії, намагаючись просуватись з боку Володимирівки і Солодкого, а також атакував у районі Водяного.

На Придніпровському і Оріхівському напрямках окупанти наступальних і штурмових дій сьогодні ще не проводили. Натомість завдали авіаударів маже 60 НАРами у бік П’ятихаток, Гуляйполя і Ольгівки. Також рашимти скинули по три авіабомби у райони Новоданилівки і Темирівки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *