ОСТАННІ НОВИНИ

Рушникосушарки – ідеальне доповнення для ванної кімнати

Новини компаній

|

У ванній кімнаті ніколи не буде зайвим додатковий обігрівач, за допомогою якого можна підтримувати комфортну температуру та сушити білизну або рушники. Таким приладом є рушникосушарка, представлена у вигляді дизайнерського оригінального аксесуара. Традиційно це основа у вигляді труб з обох боків, а між ними горизонтально встановлено ще більше труб, що забезпечують нагрівання.

Генерація тепла відбувається за рахунок водяної системи опалення чи електрики. Також бувають і комбіновані рушникосушарки, що працюють від опалення та мережі 220 Вольт. Оцінюючи переваги кожного із них можна зробити вдалий вибір.

Водяні рушникосушарки

Підключаються до системи гарячого водопостачання та є її частиною. Матеріал повинен бути стійкий до корозії і мати високий рівень жорсткості. Серед переваг слід виділити кілька моментів:

  • економічність;
  • ідеальна теплопровідність;
  • надійність та стабільність.

Необхідно під час будівництва або ремонту продумати установку водяного сушки для рушників, адже надалі потрібно буде проводити деякі демонтажні та монтажні роботи.

Електричні сушки для рушників

Для їх встановлення потрібна розетка, захищена додатково від вологи. Багато моделей доповнюються термостатом, щоб регулювати рівень нагріву. Плюсів у таких моделей кілька:

  • простий монтаж;
  • підтримання стабільної температури;
  • висока швидкість нагрівання;
  • робота навіть за відсутності гарячої води.

Зрозуміло, що за відсутності електроенергії такі пристрої не працюватимуть.

Формат сушки для рушників

Виробники пропонують велику кількість форм та варіантів виконання, що в результаті дозволить знайти ідеальний варіант під свої запити:

  1. Е-подібні. Незвичайне рішення, виглядають досить акуратно та незвично;
  2. U-подібні. Відмінне рішення для фанатів мінімалізму багато місця такі конструкції не займають;
  3. М-подібні. Застарілі моделі, але досі виглядають непогано;
  4. Змійка. Такий варіант добре виглядає в приміщеннях з чорними стінками. Надається яскравість будь-яким інтер’єрам ванних кімнат;
  5. Драбинка. Стандартне рішення під будь-які завдання та цілі;
  6. З полицею. Незвичайний варіант, адже полиця додатково нагрівається та віддає більше тепла. Можна сушити не лише рушники, та й інші речі.

Окремою категорією представлені дизайнерські сушки для рушників, які відрізняються різним форматом виконання, відтінками і компоновкою. Крім форми додатково враховується матеріал, місце та формат установки, дизайн та тип нагріву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *