ОСТАННІ НОВИНИ

Україна досягає стратегічних цілей у Курській області, – Зеленський

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський заявив про успішне просування українських військових у Курській області та продовження роботи з партнерами щодо постачання далекобійної зброї. Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

«За сьогодні вже кілька разів доповідав Головком Сирський – і щодо нашого фронту, і щодо нашої операції в Курській області. Щойно теж говорили. Домовилися, що з найближчих пакетів підтримки направимо додаткову зброю на донецькі напрямки для наших воїнів – понад те, що заплановане», – зазначив глава держави.

Зеленський висловив подяку українським військовим, які витримують російський тиск та продовжують захищати країну.

Крім того, було позитивно оцінено результати операцій на території Курської області, де Україна досягає стратегічних цілей.

«Провів сьогодні також нараду з урядовцями – Прем’єр-міністр України, віцепрем’єр-міністр, міністр внутрішніх справ, а також був уповноважений Верховної Ради з прав людини – щодо підтримки дій наших військових на території Курської області. Важливо, що Україна воює за правилами, і гуманітарні потреби, наявні на тій території, мають бути забезпечені», – додав він.

Зеленський також відзначив роботу Служби безпеки України та інших структур, залучених до влучних ударів по російських аеродромах.

«Дякую за влучні, вчасні й результативні удари по російських аеродромах. Наші, українські, дрони працюють саме так, як потрібно. Але є речі, яких лише дронами не зробиш», – підкреслив президент.

За його словами, Україна продовжує роботу з міжнародними партнерами для отримання далекобійної зброї, яка є важливою для досягнення перемоги. Він наголосив, що сміливі рішення партнерів допоможуть зменшити можливості російських військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *