ОСТАННІ НОВИНИ

«Шампанські очі» у виконанні оркестру. Львів’ян запрошують на концерт пам'яті Кузьми

Омелян Шевчук

|

17 серпня у Львові, на території !FESTrepublic, відбудеться концерт пам’яті легендарного Кузьми. Цьогорічна подія по-особливому щира та душевна, адже присвячена мамі Кузьми, яка завжди мріяла, щоб концерти «Шампанські очі» до  день народження її сина проводилися щороку, повідомили організатори VINIL concert agency.

Тож батько та рідні Андрія Кузьменка, а також організатори підготували ексклюзивну подію з особливою програмою з пісень Кузьми, що прозвучать у виконанні зірок. Зокрема, на гостей очікують виступи: ЛесикСам / LesykSam, Андрій Кравченко, Golubenko, DIBVROVA, Зіновій Карач та інших артистів.

Музичний супровід вечора забезпечить естрадно-симфонічний оркестр Театру Заньковецької під керівництвом Богдана Мочурада. Також цікавою особливістю програми стане звучання пісень Скрябіна в інструментальному виконанні оркестру.

Концерт «Шампанські очі», започаткований агенцією VINIL разом з батьками Кузьми у 2019 році, вже став невід’ємною традицією для Львова. Цього року він відбудеться вже вчетверте.

17 серпня / 19:00 – !FESTrepublic

Квитки за посиланням: Vinil.Agency

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *