ОСТАННІ НОВИНИ

Наймасштабніша атака: СБУ і Сили оборони уночі відпрацювали по чотирьох російських летовищах

Маркіян Рой

|

Далекобійні дрони СБУ та Сил оборони – Повітряних сил, ССО, Центру безпілотних систем ЗСУ, ГУР МО та інших родів військ – здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника в СБУ.

«Весела» нічка сьогодні була на летовищах Воронеж, Курськ, Саваслейка та Борисоглєбськ», – повідомив співрозмовник.

Співрозмовники УП підтверджують, що це була спеціально спланована операція, щоб ворог не міг використовувати ці аеродроми для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Російські воєнкори в соцмережах писали, що удар був результативним, бо російська ППО не змогла захистити ці об’єкти.

Місцеві пабліки повідомляли про 10 вибухів тільки на «Саваслейці», звідки регулярно злітають МіГи, які тероризують всю Україну повітряними тривогами.

«Чекаємо на супутникові фото із знищеними російськими винищувачами та складами. СБУ продовжує методично послаблювати авіаційну складову російської воєнної машини. Саме літаки поки-що дають ворогу перевагу в повітрі, але ми будемо й надалі підрізати крила цим «пташкам», – підсумував співрозмовник УП.


Нагадаємо, що Міноборони росії заявило про масовану атаку безпілотниками й ракетами території в ніч проти 14 серпня. Окупанти запевняють, що нібито знищили чотири тактичні ракети й 117 безпілотників літакового типу над Курською, Воронезькою, Бєлгородського, Нижньогородською, Волгоградською, Брянською та Ростовською областями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *