ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили псевдоволонтера, який нібито збирав кошти для потреб ЗСУ

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці викрили 23-річного уродженця Старого Самбора, який організував псевдозбір коштів для потреб ЗСУ та витратив їх на власні потреби. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

За даними слідства встановлено, що 23-річний львів’янин, уродженець міста Старий Самбір, організував збір коштів нібито з метою закупівлі шин для автомобіля свого земляка військовослужбовця Збройних сил України.

Інші мешканці міста, щоб допомогти бійцю, передали особисто та переказали на банківську картку зловмисника майже 26 тисяч гривень, які той привласнив та витратив на власні потреби. Потерпілими внаслідок незаконних дій обвинуваченого визнано п’ятьох громадян.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1, ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *