ОСТАННІ НОВИНИ

Генштаб закликав українців та іноземців не з'являтися в зоні бойових дій без дозволу

Маркіян Рой

|

Генеральний штаб Збройних сил України закликав українців та іноземців дотримуватися правил переміщення в районах бойових дій через випадки несанкціонованого проникнення в такі райони. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Попри безпекові заходи, які вживаються військовим командуванням для виконання цілей операції, збереження життя та здоров’я військовослужбовців і цивільного населення, мають місце випадки несанкціонованого проникнення окремих осіб в райони ведення бойових дій», – йдеться в повідомленні.

У Генштабі наголосили, що це може негативно вплинути на заходи безпеки застосування військ (сил), чим створити додаткову загрозу життю як наших воїнів, так і цивільних громадян.

«Закликаємо громадян України та іноземців дотримуватися встановлених правил щодо переміщення в районах бойових дій, зокрема і у двадцятикілометровій прикордонній зоні Сумської області», – додали у Генштабі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *