ОСТАННІ НОВИНИ

До 15 років засуджено зрадника, який наводив російські КАБи на захисників Покровська

Маркіян Рой

|

До 15 років позбавлення волі засуджено мешканця Мирнограду, який здавав ФСБ РФ локації українських військових. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Прокурори у суді довели, що у грудні 2023 року чоловік добровільно погодився передавати відомості воєнного характеру співробітнику ФСБ РФ.

Так званий агент збирав інформацію про місця дислокації та переміщення особового складу і техніки Збройних Сил України у своєму місті та м. Покровськ. Для цього використовував інтернет-ресурси і розмови місцевих мешканців, до яких прислухався, зокрема, під час відвідування торговельних закладів.

Уточнивши локації на місцевості, чоловік робив позначки на «Google Maps» і скріншоти з власного телефону, після чого відправляв повідомлення куратору.

Прокурори довели в суді провину мирноградця у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *