ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 40 тис. українців перетнули кордон з російського боку за період повномасштабної війни, – ДПСУ

Олег Дерев'янко

|

За період дії воєнного стану під час повномасштабної війни росії проти України через прикордонні пункти пропуску з російського боку повернулися понад 40 тисяч українців. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемарафону, пише hromadske.

«За весь час воєнного стану більш як 40 тисяч громадян України повернулося і через напрямок кордону з росією, і не тільки через пункт пропуску в Покровці, а й на інших ділянках, а також через територію Білорусі», – зазначив він.

Він нагадав, що за рішенням уряду України всі пункти пропуску на кордоні з росією закриті, і там не відбуваються пропускні операції. Водночас росія все ж пропускає українських громадян до України, найчастіше – у районі населеного пункту Покровка Сумської області.

«Нещодавно вона (росія, – ред.) також припинила пропуск громадян України. Ми фактично не фіксуємо те, що на цьому пункті пропуску громадяни України прибувають на територію України», – каже Демченко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *