ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Краматорськ, є поранені

Маркіян Рой

|

У неділю, 11 серпня, російські окупанти завдали удару по Краматорську. Унаслідок обстрілу поранень зазнали четверо місцевих мешканців. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Під обстріл потрапив інфраструктурний об’єкт у Краматорську.

За словами очільника ОВА, наразі відомо про чотирьох поранених. Зокрема, одна людина перебуває у важкому стані, її оперують, двоє отримали легкі поранення, їм надали необхідну медичну допомогу, ще одна людина не потребує допомоги лікарів.

Остаточна інформація щодо обсягів руйнувань і кількості постраждалих ще уточнюється.

За даними Донецької обласної прокуратури, 11 серпня 2024 року, о 06:10, війська рф атакували м. Краматорськ. Внаслідок влучання засобів ураження по житловій забудові та території підприємства дістали тілесні ушкодження щонайменше п’ять містян. Трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також 42 і 56-річну жінок ушпиталено. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, поранення тулубу і ніг.

Також пошкоджено багатоквартирні й приватні житлові будинки, територію підприємства, торговельні приміщення, автотранспорт. Попередньо, ворог обстріляв місто з РСЗВ «Смерч».

Наразі на місцях влучань працюють рятувальники та правоохоронці. Наслідки обстрілу та кількість постраждалих уточнюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *