ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розгромили «Кривбас» у другому турі УПЛ

Маркіян Рой

|

У неділю, 11 серпня, у другому турі Української Прем’єр-ліги львівський ФК «Карпати» приймав криворізький «Кривбас». Домашній матч завершився із рахунком 3:0. Про це повідомили у пресслужбі ФК «Карпати».

У неділю, 11 серпня, львівські «Карпати» зіграли перший домашній матч сезону в УПЛ. Суперником львівської команди Владислава Лупашка був криворізький «Кривбас».

На 18-й хвилині Владислав Бабогло у штрафному майданчику порушив правила проти Дмитра Хомченовського. Рефері призначив пенальті, який взявся виконувати Луньов. Удар з позначки від футболіста “Кривбасу” парирував Олександр Кемкін.

На 38-й хвилині Євген Підлепенець сміливо пішов на трьох гравців, протягнув мяч з правого флангу в центр, однак Олександр Драмбаєв вибив м’яч з-під ніг карпатівця. Першим на підборі опинився Артур Шах, який одразу пробив. Кліщук намагався зреагувати, утім виявився безсилим.

Через чотири хвилини «зелено-білі» забили вдруге. Чачуа прорвався лівим флангом і прострілив у центр на Владислава Клименка. Хавбек «левів» помітив позаду вільного Павла Полегенька і асистував партнерові. Полегенько відважився на потужний дальній удар, котрий виявився результативним. М’яч після рикошету опинився у сітці – 2:0.

На 80-й хвилині команда Владислава Лупашка забила втретє. Стеніо сильно пробив з-за меж штрафного майданчика, Кліщук парирував удар, але першим на добиванні опинився Чачуа, який зробив рахунок розгромним. До фінального свистка «Карпати» продовжували атакувати, але більше забитих м’ячів у цьому поєдинку не було. У підсумку, впевнена перемога «левів» з рахунком 3:0.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *