ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська ОВА шукає виробників антен для допомоги військовим

Олег Дерев'янко

|

Львівська обласна військова адміністрація шукає компанії, які займаються розробкою та виробництвом антен, щоб забезпечити військових необхідними технологічними засобами. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, через складні міжнародні ланцюги постачання та залежність від імпортних деталей виникають затримки у своєчасному забезпеченні військових технологічними засобами.

Щоб розв’язати цю проблему, Львівська ОВА працює над збільшенням кількості українських компаній, які можуть серійно й у великих масштабах виготовляти компоненти для дронів, роботів та засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ).

На першому етапі шукають компанії, що можуть розробляти та виготовляти антени різних типів, зокрема спрямовані та всеспрямовані, вузько- та широкосмугові, логоперіодичні, дипольні та інші.

Компанії, які мають відповідну експертизу та зацікавлені у співпраці з Кластером для розвитку військових технологій в Україні Brave1, можуть заповнити форму за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *