ОСТАННІ НОВИНИ

В тимчасово окупованому Криму лунали вибухи 

Наталія Жолинська

|

Вночі, 9 серпня окупаційна влада Севастополя заявила про те, що Збройні сили України атакували тимчасово окупований півострів ракетами, безпілотниками та морськими дронами. Про це пише Українська правда.

Губернатор-самозванець Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що російські війська нібито збили протикорабельну ракету «Нептун» над акваторією міста, а також уразили БпЛа і морські дрони. За його даними, нібито були знищені ще й два безекіпажні катери.

Пізніше Кримський вітер повідомив про стрілянину і сильний вибух у Чорноморському (поблизу Євпаторії), а також роботу російської ППО в районі аеродрома Бельбек.

Під ранок «губернатор» заявив і про атаку безпілотників на окупований Севастополь та про кілька повітряних цілей, збитих над морем.

«У Севастополі відбивають атаку БпЛА. За попередньою інформацією в районі Орлівки збито одну повітряну ціль. Можливе падіння осколків і суббоєприпасів. За інформацією від Рятувальної служби Севастополя, наразі зафіксовано інформацію про падіння осколків у районі Качі поруч із вулицею Авіаторів», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *