ОСТАННІ НОВИНИ

У Генштабі підтвердили удар по військовому аеродромі РФ у Липецьку

Маркіян Рой

|

Генштаб ЗСУ підтвердив успішний удар українських військових по військовому аеродрому в Липецьку. Про це йдеться в повідомленні Генштабу.

«Сьогодні вночі Сили оборони України завдали удару по аеродрому “Липецьк” (Ліпецька область, РФ). В ході атаки уражено склади з керованими авіаційними бомбами та ще низку інших об’єктів в районі летовища. Зафіксовано декілька джерел загоряння, здійнялася сильна пожежа та спостерігалася багаторазова детонація», – йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, на аеродромі «Липецьк» базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил РФ. Результати ураження уточнюються.

Також в Генштабі повідомили, що підрозділи ЗСУ завдали ударів по зенітних ракетних дивізіонах РФ на тимчасово окупованій території Донецької області.

Зокрема, бойова робота здійснювалася по трьох радарах противника: двох – від комплексів С-350 та одному С-300. Підтверджено точне влучання та знищення одного радару ЗРК С-350.

«До бойової роботи були залучені підрозділи ракетних військ, Сил спеціальних операцій, сили й засоби Служби безпеки України та Сил безпілотних систем Збройних Сил України», – додали у Генштабі.

Перед цим повідомлялось, що У Липецькій області Росії внаслідок дронової атаки загорівся військовий аеродром, губернатор заявив про «детонацію вибухонебезпечних об’єктів», пошкодження енергооб’єкта і 6 постраждалих.

Дізнавайтесь найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *