ОСТАННІ НОВИНИ

«Повернись живим» оголосив безстроковий збір на збиття 1000 російських БпЛА

Маркіян Рой

|

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» розпочав новий збір. Його ціль – збити тисячу російських розвідувальних безпілотників. Про це повідомили у фонді.

«Придбаємо для підрозділів усе, що потрібно для комплексної роботи: нові пікапи, адаптовані FPV з боєприпасами, звʼязок, живлення, нічну оптику. Військові отримають повну екосистему, яка дозволить екіпажам рубати крила російським пташкам. Ви – донатите, Фонд – забезпечує, Сили оборони – знищують. Долучайтеся!», – повідомив директор Фонду Тарас Чмут.

Він зазначив, що Сили оборони України знищуватимуть ворожі БпЛА за допомогою модернізованих FPV. Це одне з найефективніших рішень для боротьби з ними.

Але одних тільки дронів-камікадзе недостатньо. Саме тому «Повернись живим» буде розвивати та забезпечувати групи прикриття також, зокрема, пікапами, боєприпасами, засобами звʼязку, живленням, оптикою тощо.

Також, за словами Чмута, майно у межах проєкту отримають підрозділи, які, або вже показали ефективність застосування модернізованих FPV-дронів проти російських розвідувальних БпЛА, або розгортають спеціально навчені групи прикриття.

Підтримати «Дронопад» можна за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *