ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський провів Ставку: ракет українського виробництва буде більше

Маркіян Рой

|

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, під час якого головком Олександр Сирський доповідав про ситуацію на фронті по відеозв’язку. Серед ключових рішень Ставки – спрямування додаткового фінансування на ракетну програму. Про це глава держави повідомив у соцемережах.

«Провів Ставку. Питання номер один – ситуація на фронті. Особливо детально – Покровський, Торецький і Харківський напрямки. Головком Олександр Сирський доповідав по відеозв’язку: він зараз на місці й тримає ситуацію під особистим контролем. Окремі доповіді розвідок – ГУР і СЗР – щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ», – зазначив Зеленський.

Другим питанням під час Ставки стало виробництво українських ракет та дронів. Порушувалися питання потреб українських захисників до кінця року та динаміки виробництва. На цю тему доповідали міністр оборони Рустем Умєров, віце-прем’єр з інновацій Михайло Федоров та міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

«Рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше», – повідомив глава держави.

Також під час засідання міністр оборони Рустем Умєров доповів про насичення зброєю та технікою додаткових бригад.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *