ОСТАННІ НОВИНИ

У чотирьох областях працювала ППО

Андрій Котенський

|

В ніч на 6 серпня 2024 року протиповітряна оборона України збила 19 із 20 ворожих цілей, якими терористична російська федерація атакувала Україну, повідомляє Генштаб ЗСУ.

За даними військових, противник ударив 4-ма балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 по Київщині із Воронезької обл. терористичної рф, 2-ма керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору над акваторією Азовського моря та 16-ма ударними БпЛА типу «Shahed» із напрямків мис Чауда (ТОТ українського Криму), Курськ (рф).

В результаті протиповітряного бою збито дві балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 15 ударних БпЛА у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях.

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив, що всі ворожі цілі, якими атакували столицю були збиті. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено, проте, уламками збитих цілей пошкоджено житловий багатоквартирний будинок, офісний центр та дві АЗС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *