ОСТАННІ НОВИНИ

Після провалу наступу на Харків у росіян в пріоритеті інша ціль, – Зеленський

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що після невдалої спроби захопити Харків, російські війська змінили свою основну ціль. Наразі головним напрямком їхніх атак став Покровськ. Про це він сказав в інтерв’ю французьким журналістам.

За його словами, весь східний напрямок залишається складним. Однак на сьогодні пріоритет для окупантів – це Покровськ.

«Головна ціль змінена. Їх напрямок головний, це не в цілому схід, хоча Слов’янськ не виключення, але Покровськ, я сказав би на сьогодні, це для них пріоритет. Покровський напрямок і це місто Покровськ», – зазначив глава держави.

Він додав, що росіяни мають плани щодо атак на Костянтинівку, Торецьк і Слов’янськ, але основні зусилля наразі спрямовані на Покровськ.

«Авжеж, там є і Костянтинівка, авжеж, вони ціляться і на Торецьк, авжеж вони хочуть і плани у них є щодо Слов’янська, але все це плани. Найбільшу кількість особового складу, найбільшу кількість зброї й КАБів, все, що в них є, вони зосереджують сьогодні на Покровському напрямку», – наголосив Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *