ОСТАННІ НОВИНИ

Росія продовжить тактичне просування в найближчі тижні, – британська розвідка

Маркіян Рой

|

Британська розвідка прогнозує, що Росія продовжить тактичне просування в найближчі тижні попри обмежену загальну оперативну спроможність. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну.

У липні 2024 року, відзначили у британському Міноборони, російські сухопутні війська продовжували безперервні атаки в центральній частині Донецької області. Вони впевнено просувалися на захід, взявши під контроль кілька сіл і наблизившись до логістичного вузла Покровська.

Російські сухопутні війська також просунулися на північ до міста Нью-Йорк, що перебуває на лінії фронту з 2014 року. Цілком ймовірно, що Росія продовжить тактичне просування в найближчі тижні, вважає британська розвідка.

Однак загальна оперативна спроможність Росії залишається обмеженою через низку факторів, серед яких високий рівень втрат особового складу, обмежена підготовка і брак офіцерських кадрів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *