ОСТАННІ НОВИНИ

В Італії загинув 47-річний українець, якого атакували оси

Анастасія Князева

|

На пляжі в місті Кротоне помер 47-річний українець. Чоловік намагався врятуватися від агресивного рою ос пірнувши у море повідомляє Corriere della Sera.

Нещасний випадок стався 27 липня, коли чоловік відпочивав разом зі своєю родиною. За словами очевидців, українець злякався ос які були неподалік оскільки укус даних комах викликав у нього алергічну реакцію, тому він вирішив пірнути в море для власного захисту.

Поліцейським не вдалось врятувати українця через масову присутність ос. Комахи переслідували своїх жертв та жалили всіх, хто потрапляв на шляху.

Спершу рятувальники припустили, що смерть настала внаслідок анафілактичного шоку, спричиненого алергійною реакцією. Проте на тілі відпочивальника не виявили жодного укусу. Подальший розтин тіла показав, що чоловік помер від серцевого нападу через переляк перед нападом зграї ос.

За допомогою попереднього огляду пляжу встановили, що оси облаштувались безпосередньо у піску. Мер Кротоне Вінченцо Воче розпорядився заборонити ділянку пляжу, де загинув український інженер. За його словами, такого раніше не траплялося. Укусів також зазнали рятувальники, які намагалися допомогти чоловікові.

Колаж: Corriere della Sera

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *