ОСТАННІ НОВИНИ

У ГУР підтвердили удар по російському бомбардувальнику на аеродромі «Оленья»

Маркіян Рой

|

Внаслідок атаки на російський аеродром «Оленья» в Мурманській області був пошкоджений стратегічний бомбардувальник-ракетоносець Ту-22М3. Цю інформацію підтвердив в ефірі телемарафону «Єдині новини» представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«Це справді олімпійські досягнення Головного управління розвідки. Ми не коментуємо, що і куди, але Верховний головнокомандувач відзначив далекобійність, зрозуміло, що напрямок тут вгадати не важко. Що стосується факту ураження, то так, ми підтверджуємо факт інциденту ураження. Щось влучило кудись. І так, можемо підтвердити факт ураження і пошкодження стратегічного бомбардувальника», – сказав він.

Вночі 27 липня в Росії зафіксували вибухи на кількох військових аеродромах. На одному з них – «Оленья», що в Мурманській області рф, – вдалось уразити стратегічний бомбардувальник Ту-22М3. Цю атаку організували бійці Головного управління розвідки Міноборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *