ОСТАННІ НОВИНИ

Сили оборони атакували енергетичну інфраструктуру росії

Олег Дерев'янко

|

Українські військові нещодавно уразили низку тягових електропідстанцій у Курській області рф. Внаслідок атаки виникли перебої з електропостачанням у кількох районах. Про це повідомляє Генштаб.

Відомо про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Внаслідок чого фіксують перебої з електропостачанням у Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області.

Ураження здійснювали сили і засоби Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

«Російська промисловість, яка працює на війну проти України є законною ціллю для наших військ. Вказані об’єкти, поміж іншим забезпечують функціонування залізниці рф, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії», – наголошують у Генштабі.

Нагадаємо, 28 липня Збройні Сили України уразили черговий стратегічний об’єкт російських окупантів – нафтобазу «Польова» в російській Курській області.

Нафтобаза «Польова» складається з 11 резервуарів загальним об’ємом 7000 кубічних метрів та використовується, зокрема й для забезпечення потреб збройних сил рф.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Генштаб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *