ОСТАННІ НОВИНИ

На трансляції Олімпійських ігор збиратимуть кошти для Unbroken Kids

Ольга Денисяка

|

Благодійний фонд НЕЗЛАМНІ та «Суспільне» оголосили збір на потреби львівської дитячої лікарні Святого Миколая, що входить до екосистеми UNBROKEN. Збір триватиме під час трансляцій Олімпійських ігор та спортивних програм на платформах «Суспільного». Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Ціль: 1,6 млн грн на сучасну модульну систему комбінованого остеосинтезу. У Благодійному фонді зазначають, що наявне в лікарні Святого Миколая обладнання застаріло і нездатне виконувати великі навантаження. Сучасна модульна система потрібна для проведення реконструктивних операцій на кістках, корегуючих ампутацій під протезування. Майже кожне оперативне втручання в дитячій травматології потребує використання саме такого обладнання.

«Важливо, що таке обладнання дозволить лікарям одночасно проводити кілька операцій різного типу. Тож підтримуючи улюблених спортсменів на Олімпійських іграх, ви теж можете стати частиною здорового майбутнього НЕЗЛАМНИХ. Запрошуємо кожного: вмикайте Олімпіаду та підтримайте збір. Станьте частиною майбутнього наших маленьких пацієнтів» – зазначив керівник Благодійного фонду UNBROKEN | НЕЗЛАМНІ Олександр Кобзарев.

Ініціативу підтримали також українські спортсмени. Так,  Ольга Харлан, Жан Беленюк, Олег Верняєв, Георгій Зантарая та Ганна Різатдінова записали відеозвернення та запрошують земляків долучатися до  збору.

«Ми обʼєдналися навколо великої мети – допомогти дітям, які постраждали від війни. Наша ціль – 1,6 млн грн на спеціальний апарат, що допоможе рятувати ніжки та ручки діток. Повернімо дітям втрачене дитинство», – говорять у відеозверненні чемпіони.

Щоб долучитися до збору, необхідно відсканувати QR-код під час трансляцій Олімпійських ігор та спортивних програм на платформах Суспільного, або ж скористатися посиланням на банку Благодійного фонду UNBROKEN | НЕЗЛАМНІ.

«Діти, які постраждали, від війни мають отримати найкраще лікування і ми всі можемо в цьому допомогти. Вдячний кожному та кожній, хто долучиться до збору. Вболіваємо за наших на Олімпіаді та допомагаємо найменшим пацієнтам UNBROKEN разом», – зазначив голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

Зазначимо, церемонія відкриття Олімпіади 2024 відбулася  у Парижі 26 липня. Змагання триватимуть до 11 серпня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *