ОСТАННІ НОВИНИ

У Раді планують спростити розгляд євроінтеграційних законів

Ольга Денисяка

|

У Верховній Раді України напрацьовують законопроєкт, що передбачає розгляд законодавчих ініціатив, необхідних для вступу у Європейський Союз, за скороченою процедурою. Про це повідомив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, передає Укрінформ.

«Сьогодні в парламенті готується законопроєкт, щоб усі ці (євроінтеграційні – ред.) законодавчі ініціативи, які вносяться у парламент, проходили за скороченою процедурою, так званою «фаст трек», – поінформував він.

За його словами, даний законопроєкт значно пришвидшить ухвалення великої кількості законодавчих ініціатив, що необхідні для вступу Української держави в ЄС.

«Нам потрібно зрозуміти, що кожне таке рішення наближає Україну до Європейського Союзу та відповідає національним інтересам держави, що є дуже важливим», – наголосив він.

Спікер українського парламенту заявив, що під час вступу і виконання своїх зобов’язань перед міжнародними партнерами держава має також відстоювати свої національні інтереси, зокрема у сфері аграрного сектору.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *