ОСТАННІ НОВИНИ

Камала Гарріс офіційно оголосила, що балотується у президентки США

Маркіян Рой

|

Чинна віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс офіційно доєдналася до президентських виборів. Про це політикиня повідомила на своїй сторінці у соцмережі Х, передає hromadske.

«У цих виборах перед кожним постає питання: в якій країні ми хочемо жити? Є люди, які вважають, що ми повинні бути країною хаосу, страхів і ненависті. Але ми вибираємо щось інше. Ми вибираємо свободу», – заявила кандидатка.

У ролику Гарріс наголосила, що США обирають майбутнє, де, зокрема, «ніхто не буде вище закону». У цей момент на відео показали її конкурента Дональда Трампа, який фігурує у кількох кримінальних справах. Трампа можна було побачити ще в одній частині відео, як і його кандидата у віцепрезиденти Джеймса Девіда Венса, з критикою у їхній бік.

«Ми віримо в перспективи Америки і готові боротися за це. Бо коли ми боремося – ми перемагаємо», – заявила політикиня.

Для оголошення про початок своєї передвиборчої кампанії Гарріс обрала пісню американської виконавиці Бейонсе у колаборації з репером Кендріком Ламаром під назвою Freedom («Свобода»).


Нагадаємо, що президент США Джо Байден увечері 21 липня оголосив, що відмовляється від наміру знову балотуватися на посаду очільника держави. За його словами, він робить це в інтересах держави та Демократичної партії. Також Байден висловився за те, щоб кандидатом від демократів стала віцепрезидентка Камала Гарріс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *