ОСТАННІ НОВИНИ

Іспанія анонсувала передачу Україні системи ППО Hawk

Маркіян Рой

|

Міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес провела телефонну розмову з українським колегою Рустемом Умєровим, під час якої анонсувала передачу Україні системи ППО Hawk. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на пресслужбу Міноборони Іспанії.

В ході розмови Умєров поінформував Роблес про ситуацію на полі бою, а також про найбільш нагальні потреби українських збройних сил.

Своєю чергою Роблес детально розповіла про майбутні поставки військового обладнання. Вона також підкреслила значний прогрес у підготовці українських військовослужбовців, який сягнув 5 тисяч підготовлених солдатів.

Міністерка також повідомила Умєрову про майбутню поставку матеріалів, необхідних для того, щоб у вересні Україна мала повністю готову до експлуатації зенітну батарею Hawk, яка посилить потенціал протиповітряної оборони Збройних сил України.

Вона також наголосила на гуманітарному аспекті іспанської підтримки, зокрема допомоги дітям-сиротам та родичам українських солдатів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *