ОСТАННІ НОВИНИ

Працюємо, щоб зменшити залежність від партнерів щодо постачання ракет, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Військово-політичне керівництво України працює над власною ракетною програмою, аби зменшити залежність від постачань з боку західних партнерів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

У Києві провели чергове засідання Ставки Верховного Головкономандувача, під час якої йшлося про військове забезпечення та українське виробництво зброї.

«Багато уваги приділили можливостям завдавати ударів за лінію фронту. Проаналізували ефективність наших дронів різних типів, а також тактики російської армії щодо безпілотників. Оцінили результативність РЕБ та інших методів боротьби з БпЛА. Ракетна програма: активно працюємо над тим, щоб зменшити залежність від постачання ракет партнерами, зокрема й для ППО», – розповів президент.

Із відповідними доповідями виступили міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, перший заступник міністра оборони Іван Гаврилюк та віцепрем’єр Михайло Федоров.

Також на засіданні обговорили й ситуацію на фронті. Головком Олександр Сирський та начальник Генштабу Анатолій Баргилевич дали власні прогнози, розповіли про подальші військові дії, а також про комплектацію бригад для своєчасної ротації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *