ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею викрили три фіктивні подружжя

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Краківець» прикордонники викрили три пари, які намагалися виїхати через кордон уклавши фіктивні шлюби. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Повідомляється, що у першому випадку до Польщі прямували мешканці Запоріжжя. Як з’ясувалося, 37-річний чоловік прихопив з собою закордон не лише нову дружину, а й стару, з якою, до речі, розлучився місяць тому. Новоспечене подружжя прямувало нібито на лікування нової дружини, інваліда 1 групи.

В іншому випадку 23-річний львів’янин мав заплатити після перетинання кордону своїй однолітці, жінці з інвалідністю 2 групи, 1 500 доларів США за послуги «дружини».

У третьому випадку 46-річний черкасець одружився на 54-річній жінці, особі з інвалідністю 1 групи, щоб отримати статус особи, яка здійснює супровід людини з інвалідністю. Під час спілкування «подружжя» визнало, що шлюб уклали за розрахунком. Жінка після переправлення чоловіка за кордон мала отримати 2 000 тис. доларів США.

Про згадані фіктивні шлюби прикордонники повідомили в поліцію. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за незаконне переправлення осіб через державний кордон (ст. 332 ККУ).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *