ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський пояснив, як зупинити наступ чисельно переважаючого ворога

Олег Дерев'янко

|

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав найгарячіші ділянки Східного фронту та озвучив заходи для зупинення наступу ворога. Про це він повідомив у власних соцмережах.

За його словами, на Покровському напрямку ворог, не зважаючи на високі втрати, продовжує наступальні дії.

«Жорсткі бої тривають в Красногоровці, в районах Прогреса, Залізного, Північного, Часового Яра. Окупанти не полишають спроб захопити Стельмахівку, Макіївку, атакують наші позиції в Іванівському, Кліщіївці, намагаються захопити острови пойми лівого берега річки Дніпро», – йдеться у повідомленні.

Сирський зазначив, що для зупинення наступу чисельно переважаючого ворога необхідно ефективно уражати основні сили противника та його резерви на дальніх підступах, комплексно уражати противника перед переднім краєм, стійко утримувати підготовлені рубежі та позиції, максимально ефективно використовувати всі можливості зброї та боєприпасів, зокрема бойових дронів.

«А також опанування  нових способів знищення розвідувальних БПЛА противника в умовах тотального дефіциту зенітних ракет малої дальності, тільки з використанням засобів РЕБ та fpv-дронів», – додав він.

Головком також підкреслив важливість підготовки штабів усіх рівнів для максимального використання бойових можливостей військ та мінімізації втрат. Він перевірив хід підготовки резервів до участі у бойових діях.

«Відмічаю максимальне наближення занять до реальної бойової обстановки, використання дронів зі скидами та fpv-дронів для імітації дій противника, що дозволяє навчати наших воїнів практично знищувати цей вкрай небезпечний вид зброї», – зазначив генерал-полковник.

Сирський зустрівся з командирами бригад, що ведуть оборону на напрямках головних дій противника, обговорив питання підвищення ефективності дій, поповнення втрат, забезпечення боєприпасами та вирішення інших проблемних питань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *