ОСТАННІ НОВИНИ

Майк Джонсон вважає, що Трамп зможе силою закінчити війну

Маркіян Рой

|

Колишній президент США та кандидат на виборах в президенти від Республіканської партії Дональд Трамп зможе закінчити війну Росії проти України, якщо продемонструє силу. Про це розповів спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон, повідомляє Українська правда.

Джонсон заявив, що він абсолютно впевнений, що Трамп зможе покласти край цій війні, тому що продемонструє силу.

«Ми підтримуємо ідею миру через силу. Ми не мали цього за три з половиною роки адміністрації Байдена. Це було з точністю до навпаки», – зазначив Джонсон.

Спікер запевнив, що Дональд Трамп може просто телефоном «висунути погрози та вимоги супротивникам у всьому світі, на які вони звертають увагу, тому що в певному сенсі бояться його». Це, за його словами, є справжньою цінністю.

Нагадаємо, що 21 липня президент Сполучених Штатів Джо Байден офіційно заявив про вихід із передвиборчих перегонів.

Байден зазначив, що мав намір домагатися свого переобрання, але вважає, що в інтересах Демократичної партії та країни – щоб він пішов у відставку. Він додав, що тепер зосередитися виключно на виконанні своїх обов’язків як президента до кінця терміну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *