ОСТАННІ НОВИНИ

Київський «волонтер» їздить на Lamborghini і відпочиває на розкішних курортах світу

Андрій Котенський

|

«Ніхто не знає, хто це, але в нього ламба, тому про всяк випадок всі вітаються», – так в елітному столичному спортклубі «Царський» описують 37-річного Олексія Владімірова, який раптово під час повномасштабної війни почав привертати увагу залишків столичних еліт.

Поверховий пошук по відкритих джерелах свідчить, що Владіміров офіційно володіє збитковим столичним рестораном грузинської кухні «Сапераві», на початку повномасштабного вторгнення фотографувався у військовій формі, а в додатку Getcontact записаний як «Кличко гуманітарка» та «відкат від тендеру», «Кличко. Цемент» і так далі.

Більш ретельний пошук показує, що в червні минулого 2023 року хлопець придбав елітний спорткар Lamborghini Huracan, а вже за два місяці, у вересні – Range Rover останньої моделі. Через волонтерську систему «Шлях» він регулярно їздить на відпочинок за кордон. І приймає у себе в ресторані мера Києва Віталія Кличка та представника державної компанії, яка закуповує зброю за кордоном.

Історія «волонтера» на Lamborghini здивувала навіть журналістів. Олексій Владіміров у червні 2023 року  купує Lamborghini, у вересні – Range Rover останньої моделі. А у січні 2024 року за системою “Шлях” втретє їде на відпочинок. Летить першим класом. Три тижні живе у Таїланді. Два тижні живе в Дубаї, зокрема, в новому і найдорожчому щойно відкритому Atlantis The Royal.  Тиждень в Барселоні. І наостанок, авжеж, провідує “своїх” у “батальйоні Монако”. Витрачає на відпустку більше ста тисяч доларів. І в Україну повертається, увага, з двома дронами мавік класік, кількома ящикам з борщем в порошку та памперсами.

Більше подробиць у розслідування Михайла Ткача.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *