ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський поговорив із Трампом

Наталя Дуляба

|

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

«Домовились із президентом Трампом обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим», – прокоментував розмову український лідер.

Володимир Зеленський привітав Дональда Трампа з номінацією від Республіканської партії, засудив скоєний на нього замах у Пенсильванії та побажав сил й «абсолютної безпеки надалі».

Президент також відзначив життєву важливість двопартійної та двопалатної американської підтримки для захисту свободи й незалежності України.

«Україна завжди буде вдячною США за допомогу в зміцненні нашої можливості протистояти російському терору. Російські удари по наших містах і селах тривають щодня», – додав глава держави.

Сам Дональд Трамп відзначив, що телефонна розмова з Зеленський була «дуже хорошою», але про домовленість щодо особистої зустрічі не згадав. Натомість він вкотре заявив, що закінчить війну, адже «обидві сторони [Україна і Росія] зможуть зібратися разом для переговорів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *