ОСТАННІ НОВИНИ

У поїзді Запоріжжя – Ужгород від спеки померла жінка

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 16 липня, у нічному експресі Запоріжжя – Ужгород від спеки померла жінка. Про це повідомив керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський.

«(Інформація, – ред.) підтверджується. Це поїзд Запоріжжя – Ужгород. Ми просто не педалюємо кожний такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 тисяч людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті», – сказав він.

За його словами, вагон, у якому померла жінка, не мав кондиціонера. Це пов’язано з тим, що половина парку «Укрзалізниці» не обладнана кондиціонерами.

«Ми чітко зараз маркуємо ті вагони, які мають надійні системи кондиціювання – сніжинкою, для того, щоб люди знали», – сказав керівник пасажирського напрямку.

Перцовський зазначив, що подібні трагедії «не стають сухою статистикою», кожен випадок розбирається.

«Зокрема ми дивимось чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати, наскільки оперативно ми викликали медиків, наскільки оперативно вони їхали», – додав він.

«Укрзалізниця» звернулася до пасажирів із закликом враховувати погодні умови при плануванні подорожей, особливо під час літньої спеки.

«Якщо є вади здоров’я, якщо є маленькі діти і ви знаєте, що довга поїздка, то в таку спеку – це не варіант. Ну перенесіть на кілька днів поїздку, тому що здоров’я понад усе. Що ще важливо – це розуміти, що якщо раптом є погане самопочуття, не зволікайте звернутися до наших провідників, вони всі проінструктовані», – наголосив Перцовський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *