ОСТАННІ НОВИНИ

Медики не змогли врятувати Ірину Фаріон. Оприлюднено ймовірне фото вбивці

Андрій Котенський

|

Мовознавиця Ірина Фаріон померла в лікарні. Медики зробили все можливе, але поранення було несумісне з життям, повідомив мер Львова Адрій Садовий.

Громада Львова висловлює щирі співчуття родині та всім, хто її знав і любив.

«Це дуже страшно і жахливо… Зухвале, нагле вбивство. Вбивцю треба знайти… Замовник також має бути відомим і нести повну відповідальність», – закликає Андрій Садовий.

Нападника наразі ще не затримали. У Львові та області проводять пошукову операцію.

Виконувач обов’язків керівника Львівської облради Юрій Холод опублікував фото ймовірного вбивці Ірини Фаріон.

«Поліція розшукує цього хлопця. Він може бути підозрюваним у замаху на Ірину Фаріон», – повідомив Юрій Холод.

Як відомо, у Ірину Фаріон стріляли. Її госпіталізували до лікарні святого Пантелеймона близько 20:00 у критичному стані із вогнепальним пораненням голови. Лікарі до останнього боролися за її життя.

О 23:33 керівниця анестезіологічної служби Першого ТМО Львова Наталія Матолінець підтвердила інформацію, що врятувати Ірину Фаріон не вдалось.

«Попри усі зусилля медиків і реанімаційні заходи врятувати життя Ірини Фаріон не вдалося. Пацієнтка померла. Серце не витримало. Медицина виявилася безсилою», – повідомила Наталія Матолінець.

До цього глава МВС Ігор Клименко повідомив, що напад на Ірину Фаріон кваліфікували як замах на умисне вбивство.

На цей випадок вже відреагував президент Володимир Зеленський. Він заявив, що винні у замаху на Фаріон, мають понести покарання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *