ОСТАННІ НОВИНИ

Франція виділить 5 млн євро на трамвайний маршрут до центру «Незламні»

Ольга Денисяка

|

Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування трамвайного маршруту від центру Львова до реабілітаційного центру «Незламні». Про це у повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Уряд Франції виділить 5 мільйонів євро на перший етап облаштування нового трамвайного маршруту від центру Львова до центру реабілітації Unbroken», – повідомив мер Львова.

Також, за словами Садового, планують розширити вулицю Миколайчука, щоб збільшити кількість смуг для транспорту.

Зазначимо, що у Львові планують реконструкцію вулиці Миколайчука. Проєкт передбачає влаштування трамвайної лінії та розворотним кільцем, забезпеченням безбар’єрного доступу до Національного реабілітаційного центру «Незламні», облаштування смуг для руху громадського транспорту та транспорту екстрених служб і велоінфраструктури по всій довжині реконструйованої ділянки. На оновлених зупинках громадського транспорту облаштують місця для відстою та відпочинку водіїв.

Для реалізації проекту Львівська міськрада має викупити низку нерухомості, що підпадає знесенню, та приватних земельних ділянок, через які пролягатиме майбутня вулиця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *