ОСТАННІ НОВИНИ

Авіація Нацгвардії уразила шість ротних опорних пунктів ворога

Олег Дерев'янко

|

Авіація Національної гвардії України протягом тижня здійснила 30 бойових вильотів, уразивши шість ротних опорних пунктів ворога. Про це повідомив заступник директора департаменту планування застосування Головного управління НГУ полковник Микола Уршалович, передає Національна гвардія України.

Гвардійська авіація щодня здійснює бойові вильоти, продовжує влучно бити та активно знищувати ворога. Серед знищених за тиждень цілей ротні опорні пункти, ворожі укриття та місця скупчення особового складу окупантів.

«Авіація Національної гвардії продовжує нищити ворога. За тиждень було виконано 30 бойових вильотів для вогневого ураження противника та нанесено ураження по живій силі противника – 23 рази. Уражено 6 ротних опорних пунктів, 14 місць для укриття та евакуації особового складу», – повідомив Уршалович.

Крім того, безпілотна авіація Нацгвардії здійснила 19 вильотів з метою розвідки та виявлення ворожої техніки.

На Лиманському та Херсонському напрямках виявили дві самохідні артилерійські установки, два танки, дев’ять гармат, чотири бойові броньовані машини та 42 одиниці автомобільної техніки. Підрозділи артилерії Сил оборони України наносили вогневе ураження по виявленим цілям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *