ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ про ситуацію у Кринках: продовжуємо працювати на лівому березі Дніпра

Наталя Дуляба

|

Сили оборони України й надалі виконують бойові завдання на лівому березі Дніпра, зокрема і в районі Кринок. Про це 18 липня повідомив речник оперативного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій в етері телемарафону.

За словами військового, ситуація у Кринках «трохи не така критична, як її інтерпретують деякі медіа і блогери».

«Ключовий наш меседж такий: Сили оборони України продовжують виконувати бойові завдання на Лівобережжі Дніпра, зокрема і в районі населеного пункту Кринки.

Однак, дійсно, більшість основних позицій українських військ у цьому селі внаслідок інтенсивного комбінованого і тривалого вогневого впливу противника зруйновані вщент», – сказав Дмитро Лиховій.

Він наголосив, що самі Кринки вже перетворилися на груду каміння, бо село повністю знищене ворожими обстрілами. Тому в цьому місці вже фактично неможливо тримати оборону.

«Але українські захисники і надалі перебувають на визначених позиціях та на плацдармах на Лівобережжі Дніпра, знищують окупантів і завдають російській армії відчутних втрат. Крім Кринок, маємо інші плацдарми і бойова робота на Лівобережжі Дніпра продовжується», – додав речник «Таврії».

Зазначимо, напередодні деякі ЗМІ, посилаючись на військових, писали, що Сили оборони були змушені вийти з Кринок на Херсонщині.

17 липня у морській піхоті заявили, що більшість українських позицій у Кринках знищені вщент через постійні обстріли армії РФ. Втім Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання у районі цього села.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *