ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ уразили російський комплекс С-300 на Донеччині

Наталя Дуляба

|

У ніч на вівторок, 16 липня, українські військові завдали успішного удару по комплексу С-300 росіян на тимчасово окупованій Донеччині. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Результативну атаку здійснили опівночі підрозділи ракетних військ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

«За інформацією розвідки, підтверджено ураження радіолокаційної станції та пускових установок противника. Більш детальна інформація щодо наслідків удару уточнюється. Висловлюю подяку воїнам за успішне виконання бойового завдання», – відзначив Олександр Сирський.

Водночас він додав, що це вже не перша спільна вдала робота українських ракетників та представників інших складових Сил оборони по важливих військових цілях РФ. Раніше вже було знищено понад 20 пускових установок та близько 15 радіолокаційних станцій рашистів.

«Продовжуємо системно знищувати потенціал російської ППО, створюючи сприятливі умови для успішного застосування ударних авіаційних засобів», – зауважив генерал-полковник і поставив хештег #F16comingsoon, натякаючи на наближення поставки винищувачів F-16.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *